Oplæg og rundvisning: Mit bæredygtige hjem på hjul

Fællesgartneriet, Brabrand

søn 18 okt 2020 14:00

Tag en eftermiddag ud og hør et oplæg om en ny bæredygtig boform, som langsomt vinder frem: tinyhouses! Der vil være oplæg, en lille drink og rundvisning i mit hjemmebyggede tinyhouse i det naturskønne Årslev, lige uden for Aarhus.

I oplægget vil jeg fortælle om det at bygge og bo i et tinyhouse, hvad der sker ude i nogle danske kommuner med "alternative småboliger", og hvordan tinyhouses måske kunne blive en del af fremtidens byudvikling.

Program (14:00 - 16:00)
  • Samling v. det økologiske Fællesgartneriet på angivne adresse
  • Gåtur til (200m) og rundvisning i tinyhouse
  • Oplæg og debat (v. tinyhouse eller i gartneriet, alt efter vejr).
Om Anders Boisen
Udover selv at have bygget et tinyhouse har Anders Boisen arbejdet med bæredygtig omstilling, hverdagsaktivisme og byudvikling i en årrække. I bogen De Uformelle Byskabere (2019) beskriver han, hvordan borgere kan omdanne byrum til laboratorier for grøn omstilling og en ny, bæredygtig velfærdsøkonomi. Anders har tidligere arbejdet med borgerinddragelse og byudvikling i Aarhus i fem år, hvilket giver ham en indsigt i den politiske og embedsmæssige virkelighed, som tinyhouse-bevægelsen står over for. I dag er Anders forfatter og foredragsholder og i øvrigt en hyppig klummeskribent om bæredygtighed i Stiften.
 

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger